Begravning

Det sista avskedet är viktigt, något att minnas resten av livet. Vår ambition är att göra er sista hälsning så vacker som möjligt, för vad är väl vackrare än blommor?

Prenumeration

Vare sig det är till  arbetsplasten, företaget, hemmet eller en extra kär vän ordnar vi med prenumeration enligt ditt önskemål. Vi leverarar över hela Stockholm.

Bröllop

Enkelt, lantligt, bohemiskt eller kanske exlusivt; vad än du önskar hjälper vi till med. Boka konsultation hos oss så avsätter vi den tid som behövs till just ert drömbröllop!

Ditt önskemål

Middagsbjudning, hårsmycke, hundbröllop eller en bara en blomma i all enkelhet? Blommor förgyller alla tilfällen, det finns ingenting vi inte hjälper er med!

Om floristen

Sanna Gustafsson har jobbat som florist sen 2004 med en treårig gymnasial utbildning, hon har alltid haft en stark strävan efter utveckling som främsta mål. Alla utmaningar och erfarenheter har varit av största intresse och har lämnat efter sig en styrka och trygghet inom yrket. 
Ett personligt bemötande och att bli tillgodosedd sina önskemål är en självklarhet som ligger henne varmt om hjärtat, så välkommen in till butiken!